Reservatie

Dat de verspreiding van het Corona-virus de wereld in de ban heeft en wij hier allemaal gevolgen van ondervinden hoeven wij u niet meer te vertellen.

Ook de maatregelen die onze federale regering heeft getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, minstens te vertragen, zullen onmiddellijk voelbaar zijn.

Alle activiteiten in Brug11 zijn opgeshort voor onbepaalde tijd en in die periode worden alle reservaties gratis geannuleerd. Voor de contracten betreffende de catering dient u contact op te nemen met Traiteur Jelle & Roel.   U kan Brug11 ook nog boeken (in optie nemen) voor de komende maanden. Zodra we de toestemming krijgen om weer open te gaan, zullen we de reservaties vastleggen.

Hopelijk tot snel.

ELKE AANVRAAG TOT RESERVATIE KAN PAS ALS DEFINITIEF BESCHOUWD WORDEN NA BEVESTIGING DOOR DE BEHEERDER VAN BRUG11. In onderstaande kalender kan je een aanvraag vastleggen.
Op werkdagen kan de ruimte in dagdelen gehuurd worden. In de weekends enkel per dag. Voor meer info kan je ons mailen via info@brug11.be 

Aanhef: *
 Dhr. Mevr.
Voornaam: *
Achternaam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Land: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *


Aankomstdatum / Vertrekdatum: *

Calendar is loading...
- beschikbaar
 
- volzet
 
- in optie
 
- voormiddag bezet / namiddag beschikbaar
Hours
Captcha*
captcha

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden: *
      

verplicht in te vullen (*)